Az üvegházak építésével foglalkozó Debets Schalke új nemzetközi márkaidentitást vezet be

A Debets Schalke bemutatja új logóját és vállalati arculatát. A változás célja, hogy hangsúlyozza a vállalat nemzetközi szakértőként betöltött pozícióját a globális kulcsrakész üvegházépítési projektek területén.

Az 1985-ben alapított Debets Schalke az idők folyamán az új és használt üvegházak és műszaki berendezések globális szállítójává vált. Hollandiában azonban a Debets Schalke céget továbbra is a használt üvegházak globálisan elismert kivitelezőjeként tartják számon. Ezzel ellentétben külföldön a Debets Schalke kulcsrakész új építésű projektjeiről is ismert. Sőt, napjainkban a vállalat bevételeinek jelentős része pontosan ezekből az új építésű projektekből származik. „Az új vállalati arculat modern hatást sugároz, és a teljes portfóliónak egységes megjelenést kölcsönöz. Ennek eredménye egy üdítő hatású, a Debets Schalke történetéhez és örökségéhez mégis összetéveszthetetlenül hű arculat” – mondja Dylan Schalke, a Debets Schalke exportmenedzsere

Új márkaidentitás

A figuratív védjegy a családi vállalkozás alapítóira, Martin Debetsre és Jan Schalkéra utal. Arra a két úttörőre, akik útjára indították a vállalatot. A figuratív védjegyben található „DS” betűkkel a vállalat azt a hagyományos üvegház-építési szakértelmet jelöli, amelynek köszönhetően az alapítók a családi vállalkozást nemzetközileg elismert társasággá tudták továbbfejleszteni. A végeredmény a Debets Schalke cég igen tetszetős megjelenítése.

Az új Debets Schalke logó:

Weboldal

Ma indult el a cég új weboldala is a www.debetsschalke.com címen. Az új weboldal látogatói a korábbinál bővebb információkat tudhatnak meg a Debets Schalke különböző projektjeiről, ajánlatairól, valamint a vállalat által kínált szolgáltatásokról. A weboldalt a közeljövőben más nyelvekre is lefordítják.

Együttműködés a DS Hortitrade-del

Az új logó és az új vállalati arculat bevezetése egybeesik a DS Hortitrade (korábban DS2) névváltoztatásával és vállalati arculatának módosításával. Ez nem véletlen. A két vállalat azonos figuratív védjeggyel rendelkezik. A DS Hortitrade és a Debets Schalke sikeres együttműködése hosszabb időre tekint vissza. A sikerképlet szavatolja, hogy a két vállalat megoldások széles skáláját tudja biztosítani az egész világon. A figuratív védjegy a két piac- és megoldásorientált társaság együttműködését jelképezi. Az egyedülálló partnerség révén az ügyféllel folyamatos kapcsolattartás állhat fenn. Először – az üvegház megépítésének fázisában – a Debets Schalke céggel, majd a DS Hortitrade-del a kertészeti gépek és anyagok forgalmazása területén. Ily módon a két vállalat hosszú távon is jó kapcsolatokat építhet ki, és számos formában segítheti az ügyfelet. „A figuratív védjegy világos és felismerhető arculatot kölcsönöz a cégpárosnak a világ számos piacán. Ugyanakkor arra is felhívja a figyelmet, hogy mindketten saját területünk szakértői vagyunk” – fejti ki Martin Debets, a Debets Schalke vezérigazgatója.

/////////ÜZENET VÉGE/////////

A Debets Schalke vállalatról

A Debets Schalke új és használt üvegházakat és műszaki berendezéseket értékesít vevői részére a világ minden részén. 1985-ös megalapítása óta a Debets Schalke már több mint ezer alprojektet és kulcsrakész projektet bonyolított le nagy szakértelemmel és gondossággal. További információkért keresse fel a www.debetsschalke.com weboldalt, vagy kövesse a Debets Schalke vállalatot a Twitteren: Twitter/DebetsSchalke

További információkért forduljon marketing- és kommunikációs vezetőnkhöz:
Debora van Zijl:
T +31 (0)174 245 321