+90 507 940 76 86
turkiye@debets.nl

Gizlilik bildirimi

MÜŞTERİLERİN, TEDARİKÇİLERİN VE DİĞER YÜKLENİCİLERİN KİŞİSEL VERİLERİNİN KULLANIMI 

Sizlerle anlaşma yapmak ve bunu uygulamak için gerekli olduğundan, bize sağladığınız kişisel verileri toplayıp kullanacağımız gerçeğine dikkat çekmek istiyoruz. Bu durum hem (potansiyel) müşterilerimiz hem de mal ve/veya hizmet satın aldığımız taraflar için geçerlidir.

Bizim (potansiyel) bir müşterimizseniz verilerinizi, size teklif göndermek, belirli bir ürünün veya hizmetin uyması gereken özellikleri belirlemek, sizin için mal teslimatı veya iş yapmak, fatura kesmek ve anlaşmanın yerine getirilmesi hususunda sizinle sorunsuz ve etkin bir iletişim kurmak için kullanacağız.

(Potansiyel) bir tedarikçi veya başka bir yükleniciyseniz kişisel verileriniz anlaşma yapmak ve bunu uygulamak için gereklidir. Satın alma durumunda bu veriler, size belirli bir ürünün veya hizmetin uyması gereken özellikleri veya gereklilikleri bildirmek, bir teklif talebi göndermek veya sipariş vermek, faturaları ödemek ve anlaşmanın diğer hususları konusunda sizinle sorunsuz ve etkin bir iletişim kurmak için gerekli olacaktır.

Kişisel verilerinizi bize sağlamak zorunda değilsiniz. Bize kişisel verilerinizi sağlamaz veya yetersiz veri sağlarsanız yukarıda listelenen faaliyetleri yerine getiremeyebiliriz.

ÜÇÜNCÜ TARAFLARA AKTARIM 

Sizle olan anlaşmamızın yerine getirilmesiyle bağlantılı olarak, kişisel verilerinizi, bize parça, malzeme ve ürün sağlayan veya talimatlarımız üzerine iş yapan taraflara aktarmamız gerekebilir. Ayrıca, kişisel verilerinizin bir parçası olduğu satış ve satın alma idaremizin (kısımlarının) depolanması için dahili bir sunucu alanı kullanmaktayız. Bu nedenle, kişisel verileriniz bizim servis sağlayıcımıza sağlanır. E-postalar ve diğer dosyalar için de Microsoft Office ve ona eşlik eden depolama olanaklarını kullanmaktayız. Son olarak, bir haber bülteni postalama hizmeti kullandığımızdan verileriniz bu hizmetin sağlayıcısına iletilir.

DOĞRUDAN PAZARLAMA 

Bu amaçla veri kullanımına izin verdiyseniz sağladığınız kişisel verileri, sizi mevcut ve yeni ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında e-posta yoluyla kişisel olarak bilgilendirmek ve muhtemelen bu konularda teklifte bulunmak için depolayacağız ve kullanacağız. Size gönderdiğimiz her tanıtım e-postasında, bize artık bu mesajları almak istemediğinizi bildirme seçeneğine sahipsiniz. Lütfen her e-postanın altında yer alan abonelikten çıkma bağlantısına bakın.

WEB SİTESİ 

Debets Schalke & DS Hortitrade web sitelerinde sadece teknik ve işlevsel çerezler kullanır. Gizliliğinizi ihlal etmeyen analitik çerezler de kullanılmaktadır. Çerez, web sitelerimize yaptığınız ilk ziyaretlerde bilgisayarınıza, tabletinize veya akıllı telefonunuza kaydedilen küçük bir metin dosyasıdır. Web sitesinin teknik işleyişi ve sizin kullanım kolaylığınız için çerezler gereklidir. Web sitesinin uygun şekilde çalışmasını sağlar ve örneğin tercih edilen ayarlarınızı hatırlarlar. Arıca web sitemizi optimize etmemize olanak sağlarlar. İnternet tarayıcınızı çerez saklamamızı için ayarlayarak çerezleri reddedebilirsiniz. Ayrıca daha önce depolanan tüm bilgileri tarayıcı ayarlarınızla kaldırabilirsiniz.

KİŞİSEL VERİ SAKLAMA SÜRESİ

 

Bizden bir teklif isteyip bizim müşterimiz olmadıysanız kişisel verilerinizi son iletişimimizden en fazla iki yıl sonra sileceğiz. Sizden bir teklif alıp sizin müşteriniz olmadıysak kişisel verilerinizi son iletişimimizden en fazla bir yıl sonra sileceğiz. Siz bizim müşterimiz olduysanız veya biz sizin müşteriniz olduysak kişisel verilerinizi, sizle anlaşmamızın tamamen yerine getirildiği mali yılın sonundan itibaren yedi yıllık bir süre boyunca saklayacağız. Yedi yıllık süre, Vergi ve Gümrük Kurumu için kayıtlarımızı saklamamız gereken süreye karşılık gelmektedir. Bu sürenin sonunda, kişisel verilerinizi sileceğiz.

HAKLARINIZ 

Bizden kişisel verilerinizi denetlemeyi talep etme hakkınız mevcuttur. Bunun için sebepler varsa kişisel verileriniz ekleme yapmamızı veya yanlışlıkları düzeltmemizi de isteyebilirsiniz. Ayrıca, kişisel verilerinizin silinmesini veya kullanımının kısıtlanmasını talep etme hakkına da sahipsiniz. Kişisel verilerin toplanmasına ve kullanılmasına itiraz edebilir ya da Hollanda Veri Koruma Otoritesine [Autoriteit Persoonsgegevens] şikayette bulunabilirsiniz. Son olarak kişisel verilerinizi size vermemizi veya üçüncü bir tarafa aktarmamızı talep edebilirsiniz. Haklarınızı kullanabilmek için şu adresle iletişime geçebilirsiniz: debets@debets.nl. Kişisel verilerinizin toplanması ve kullanımı hakkında sorular veya daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Kişisel verilerinizin toplanması ve kullanımı hakkında sorular veya
daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 
E-posta: info@debets.nl veya +31 (0)174 245 321 no’lu telefon

Gizlilik bildirimiz hakkında sorularınız mı var? Bilmemize izin ver!

İleti̇şİm